Przemysław Sikorski w Futuro Finance

Do zespołu wrocławskiej firmy doradztwa finansowego Futuro Finance dołączył Przemysław Sikorski – doświadczony specjalista z branży bankowości detalicznej.

Przemysław Sikorski będzie odpowiadał za rozbudowę sieci oddziałów Futuro Finance w całej Polsce oraz koordynował rozwój już istniejących.

W planach mamy mocny rozwój naszych filii w największych miastach w Polsce, dlatego stawiamy na współpracę z osobami, które wspólnie z nami będą dążyły do budowania silnej marki Futuro. Ogólnopolska ekspansja to cel, który konsekwentnie realizujemy. Dzięki temu możemy konkurować z największymi pośrednikami na rynku

Agata Brucko-Stępkowska, prezes Futuro Finance

Przemysław Sikorski swoją karierę zawodową rozpoczął w mBanku, gdzie zajmował się sprzedażą kredytów gotówkowych, kont oraz kart kredytowych. W latach 2007-2008 pracował w ING Banku Śląskim w Departamencie Hipotecznym, a od 2008 do 2012 roku zajmował się kompleksową obsługą klientów hipotecznych w Eurobanku.
W kwietniu 2012 roku objął stanowisko Regionalnego Koordynatora Sprzedaży w Meritum Banku, gdzie zajmował się głównie podpisywaniem umów z partnerami finansowymi, wsparciem sprzedaży sieci pośredniej, szkoleniami oraz promocją usług i produktów bankowych.
Po fuzji Meritum z Alior Bankiem w 2015 roku objął stanowisko Menedżera ds. Relacji z Kluczowymi Pośrednikami. Reprezentował bank w relacjach z kontrahentami i z powodzeniem realizował założone cele sprzedażowe, za co został wyróżniony m.in. tytułem „Top Manager”.
Przemysław Sikorski jest absolwentem Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu na kierunku „Finanse i Bankowość”, a także menadżerskich studiów podyplomowych. Posiada certyfikat „Samodzielny Pracownik Bankowy” nadawany przez Związek Banków Polskich. W wolnych chwilach oddaje się swoim pasją, jaką są piłka nożna oraz wspólne podróżowanie z żoną i 1,5-rocznym synkiem.

Futuro Finance_Nowy pracownik dołączył do FF_info pras_04092017.doc

Przemysław Sikorski nowym pracownikiem Futuro Finance.jpg

Pomalujmy Wrocław na lepsze. PowerEvents partnerem akcji „Magentowy Trzepak” podczas Nocy Nadodrza

W sobotę 9 września wrocławskie osiedle Nadodrze będzie świętować swój dzień, a dokładniej – noc. Noc Nadodrza, bo o niej mowa, to wydarzenie na stałe wpisane w kalendarz wrocławskich artystów i mieszkańców. Bo właśnie oni tym późnym popołudniem wychodzą na ulice miasta, by przez jedną krótką noc zmienić konkretny jego rejon nie do poznania – w tym roku z pomocą agencji eventowej PowerEvents.