Przemysław Sikorski w Futuro Finance

Do zespołu wrocławskiej firmy doradztwa finansowego Futuro Finance dołączył Przemysław Sikorski – doświadczony specjalista z branży bankowości detalicznej.

Przemysław Sikorski będzie odpowiadał za rozbudowę sieci oddziałów Futuro Finance w całej Polsce oraz koordynował rozwój już istniejących.

W planach mamy mocny rozwój naszych filii w największych miastach w Polsce, dlatego stawiamy na współpracę z osobami, które wspólnie z nami będą dążyły do budowania silnej marki Futuro. Ogólnopolska ekspansja to cel, który konsekwentnie realizujemy. Dzięki temu możemy konkurować z największymi pośrednikami na rynku

Agata Brucko-Stępkowska, prezes Futuro Finance

Przemysław Sikorski swoją karierę zawodową rozpoczął w mBanku, gdzie zajmował się sprzedażą kredytów gotówkowych, kont oraz kart kredytowych. W latach 2007-2008 pracował w ING Banku Śląskim w Departamencie Hipotecznym, a od 2008 do 2012 roku zajmował się kompleksową obsługą klientów hipotecznych w Eurobanku.
W kwietniu 2012 roku objął stanowisko Regionalnego Koordynatora Sprzedaży w Meritum Banku, gdzie zajmował się głównie podpisywaniem umów z partnerami finansowymi, wsparciem sprzedaży sieci pośredniej, szkoleniami oraz promocją usług i produktów bankowych.
Po fuzji Meritum z Alior Bankiem w 2015 roku objął stanowisko Menedżera ds. Relacji z Kluczowymi Pośrednikami. Reprezentował bank w relacjach z kontrahentami i z powodzeniem realizował założone cele sprzedażowe, za co został wyróżniony m.in. tytułem „Top Manager”.
Przemysław Sikorski jest absolwentem Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu na kierunku „Finanse i Bankowość”, a także menadżerskich studiów podyplomowych. Posiada certyfikat „Samodzielny Pracownik Bankowy” nadawany przez Związek Banków Polskich. W wolnych chwilach oddaje się swoim pasją, jaką są piłka nożna oraz wspólne podróżowanie z żoną i 1,5-rocznym synkiem.

Futuro Finance_Nowy pracownik dołączył do FF_info pras_04092017.doc

Przemysław Sikorski nowym pracownikiem Futuro Finance.jpg

Czy opłaca się wcześniej spłacić kredyt hipoteczny?

Wybór najlepszej oferty kredytu hipotecznego to jedna z najważniejszych decyzji, jaką musimy podjąć w momencie zakupu nieruchomości. Na rynku kredytów hipotecznych oferowanych jest bardzo dużo ciekawych propozycji finansowania, dlatego niezmiernie ważnym aspektem jest umiejętne porównanie nie tylko warunków cenowych danej oferty, ale także tych dodatkowych, które mają wpływ na obsługę kredytu w czasie jego trwania.
Futuro Finance przekazuje wiertnicę do budowy studni w Sudanie Południowym

„Pomoc jest możliwa dzięki zaangażowaniu przedsiębiorstw”, to jedno z wielu przesłań, jakie szefowa Polskiej Akcji Humanitarnej kieruje do przedstawicieli biznesu. W filmie zrealizowanym w Sudanie Południowym znalazły się także osobiste podziękowania Janiny Ochojskiej dla firmy z Wrocławia.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.