Praca z pasją – dzień otwarty w Futuro Finance

Praca  może być przyjemnością – takie nastawienie prowadzi do sukcesu. Wrocławska firma z branży finansowej udowadnia, że satysfakcję zawodową można łatwo osiągnąć, jeśli prawidłowo pokieruje się swoją karierą. By zarazić pasją do pracy, Futuro Finance organizuje 16 października dzień otwarty w nowym oddziale: w OVO Wrocław. To okazja do inspirujących rozmów w nowoczesnej przestrzeni biurowej. Warto zapisać się już dziś – liczba miejsc jest ograniczona!
„Wybierz pracę, która kochasz, a nie przepracujesz ani jednego dnia” – tak głosi znany cytat Konfucjusza. Tomasz Edison uzupełnił go jeszcze słowami „Nie przepracowałem ani jednego dnia. Wszystko, co robiłem, to była przyjemność”. Polacy zajmują 7 miejsce na liście 38 najbardziej pracowitych narodów świata. Z badań przeprowadzonych przez OEDC w 2015 r. wynika, że w pracy spędzamy aż 1963 godziny rocznie. 40 godzin tygodniowo to absolutne minimum, które Polacy pracujący na pełny etat spędzają za swoimi biurkami. Ile z tego czasu zaliczamy do przyjemności? Dzień otwarty Futuro Finance będzie okazją, by poszukać odpowiedzi na to pytanie.
Open House w Futuro Finance już 16 października!
  • Spotkanie z pracownikami Futuro Finance
  • Nowoczesna przestrzeń biurowa w OVO Wrocław
  • Ciekawostki z pracy doradcy
  • Dowody na to, że praca i pasja idą w parze
  • Inspirujące rozmowy przy dobrej kawie i słodkościach
„Pracuję, bo lubię”
Okazuje się, że wszystko zależy od miejsca i kultury pracy, w każdej branży.

Liczy się nie tylko nastawienie, ale przede wszystkim możliwości, które otwiera pracodawca. Nowoczesne firmy wiedzą, że efektywnością odznaczają się pracownicy usatysfakcjonowani swoim rozwojem zawodowym. Wyzwaniem dla doradcy finansowego jest taka organizacja codziennych obowiązków, by w drodze do sukcesu móc realizować swoje pasje. Pracownicy Futuro Finance po godzinach uprawiają sport, angażują się w działalność charytatywną, a nawet razem podróżują dzięki wyjazdom, które mogą zdobyć w nagrodę za wyróżniające wyniki

Magdalena Łuszczak, Dyrektor Działu HR Futuro Finance

Już 16 października nowoczesna przestrzeń OVO Wrocław zmieni się w miejsce spotkania wszystkich, którzy szukają motywacji do rozwoju kariery, chcą podzielić się swoimi doświadczeniami  zawodowymi lub po prostu chcą dowiedzieć się więcej o Futuro Finance. Pracownicy firmy udowodnią, że nawet praca w branży finansowej może iść w parze z pasją. Na uczestników czeka ciekawa prelekcja w towarzystwie kawy i specjalnych słodkości.
Zapisz się na spotkanie: http://bit.ly/zapisyOpenHouse.
Miejsce: OVO Wrocław, Podwale 83, 50-449 Wrocław
Termin: 16 października – poniedziałek.
Godzina: możesz wybrać jedną z dwóch opcji: 10:30 lub 17:30.

Futuro Finance biuro w OVO Wrocław wizualizacjaTROOMONO (15).jpg

Futuro Finance biuro w OVO Wrocław wizualizacjaTROOMONO (10).jpg

Futuro Finance_Dzień otwarty_16.10.2017_Informacja prasowa.doc

Czy opłaca się wcześniej spłacić kredyt hipoteczny?

Wybór najlepszej oferty kredytu hipotecznego to jedna z najważniejszych decyzji, jaką musimy podjąć w momencie zakupu nieruchomości. Na rynku kredytów hipotecznych oferowanych jest bardzo dużo ciekawych propozycji finansowania, dlatego niezmiernie ważnym aspektem jest umiejętne porównanie nie tylko warunków cenowych danej oferty, ale także tych dodatkowych, które mają wpływ na obsługę kredytu w czasie jego trwania.
Futuro Finance przekazuje wiertnicę do budowy studni w Sudanie Południowym

„Pomoc jest możliwa dzięki zaangażowaniu przedsiębiorstw”, to jedno z wielu przesłań, jakie szefowa Polskiej Akcji Humanitarnej kieruje do przedstawicieli biznesu. W filmie zrealizowanym w Sudanie Południowym znalazły się także osobiste podziękowania Janiny Ochojskiej dla firmy z Wrocławia.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.