TRAM PARTY nie z tej ziemi już w czwartek wyjedzie na ulice Wrocławia

Masz ochotę na wieczór pełen wrażeń? Jeśli tak, to zaplanuj go w wyjątkowej „mobilnej” wersji. W czwartek 26 października o godz. 20.30 na ulice Wrocławia wjedzie bowiem niezwykły tramwaj pełen dobrej zabawy i świetnych muzycznych bitów.
To kolejna, 7. już akcja organizowana w ramach jubileuszu „10 na 10” przez wrocławską agencję PowerEvents. Z okazji 10 lat pracy na rynku eventowym firma postawiła tym razem na dobrą zabawę z wrocławianami w rolach głównych. W czwartek 26 października o godz. 20.30 zaprasza więc wszystkich chętnych na pokład tramwaju, którym ekipa agencyjna będzie jeździć do 23.00 następującą trasą: Rynek (Ruska) – Świdnicka – Galeria Dominikańska – pl. Grunwaldzki – pl. Bema – Dubois. Oprócz darmowego przejazdu na uczestników będą czekać hostessy z poczęstunkiem i rozdające gościom zarówno w samym tramwaju, jak i na kolejnych przystankach zaproszenia na zabawę z pełnym rozkładem jazdy. Natomiast co 30 minut profesjonalny DJ będzie zmieniał styl muzyki płynącej z głośników. Cała zabawa trwać zaś będzie od godz. 20.30 do 23.00.
Pamiętaj: liczba miejsc – jak to w każdym tramwaju bywa – jest ograniczona! Dlatego już dziś zaplanuj czwartkowy wieczór 26 października i dołącz do ekipy tramwaju, którym nie jechał jeszcze żaden wrocławianin.

PowerEvents_Akcja 7_10 Tram Party_26.10.2017_rozkład jazdy.png

PowerEvents_Akcja 7_10 Tram Party_26.10.2017.png

grafika | 3 MB

PowerEvents_Tramwaj nie z tej ziemi.docx