Nowy specjalista w zespole Brand Voice

Paulina Żydek objęła stanowisko specjalisty ds. PR. Prowadzi projekty z obszarów komunikacji wizerunkowej oraz social media.

Z branżą public relations związana jest od ponad 3 lat. Do zespołu Brand Voice z Grupy Me & My Friends przeszła z firmy Komunikacja Plus, gdzie już w czasie studiów zdobywała doświadczenie. Współpracowała m.in. z firmami z branży energetycznej i wydobywczej. Koordynowała przebieg jednego z flagowych projektów Fundacji KGHM Polska Miedź.
Prowadziła działania z zakresu komunikacji społecznej z elementami CSR, komunikacji korporacyjnej, media relations, social media oraz event marketingu. Jest absolwentką politologii oraz dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Wrocławskim.
W Brand Voice będzie odpowiedzialna za prowadzenie projektów z obszaru komunikacji wizerunkowej, employer brandingu oraz social media dla klientów z branży finansowej oraz IT.

Paulina Żydek_Nowy specjalista w zespole Brand Voice.docx

docx | 36,2 KB

Brand Voice Paulina Żydek.jpg

Hrabiny z Wrocławia ruszają na podbój Europy

Mistrzostwo kraju i Puchar Polski w softballu kobiet to dla nich za mało. Teraz Hrabiny z Wrocławia chcą powalczyć z najlepszymi drużynami klubowymi na kontynencie i zbierają środki na wyjazd. Rozgrywki Pucharu Europy odbędą się we Włoszech od 20 do 25 sierpnia 2018 roku.
Jedyne Muzeum Architektury w Polsce opuszcza swoje mury

Plenerowy pawilon z pergolą i kawiarnią, wyjątkowa twórczość malarza Leona Tarasewicza oraz wystawa ,,Trzy Początki. 1918-1945-1989” z okazji 100. rocznicy odzyskania niepodległości – to trzy główne atrakcje przygotowane przez Muzeum Architektury we Wrocławiu w 2018 roku. Za wizerunkową odsłonę wydarzeń oraz relacje ze sponsorami od kwietnia br. odpowiada agencja Brand Voice (Grupa Me & My Friends).
The IFAB wprowadza VAR do Przepisów Gry w piłkę nożną

Mistrzostwa Świata w Rosji będą pierwszym mundialem w historii, podczas którego sędziowie będą mogli korzystać z powtórek wideo. Zielone światło na wykorzystanie systemu VAR dała organizacja The International Football Association Board, która od 1886 roku tworzy Przepisy Gry w piłkę nożną. Dzięki polskiej agencji z Wrocławia – Grupie Me & My Friends – jej głos jest słyszalny wśród fanów futbolu również w internecie i mediach społecznościowych.
Grupa Me & My Friends ma nowy zarząd

Wrocławska agencja interaktywna, która od ponad 12 lat buduje wizerunek największych polskich i zagranicznych marek, ogłosiła skład nowego zarządu. Na czele Grupy Me & My Friends stanął Jakub Wolff.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.