Futuro Finance dołączyło do Konferencji Przedsiębiorstw Finansowych

Wrocławska firma specjalizująca się w doradztwie finansowym została przyjęta do grona firm zrzeszających Konferencje Przedsiębiorstw Finansowych – Związek Pracodawców w Polsce. Stowarzyszenie ma w swoim dorobku merytorycznym i eksperckim ponad 300 raportów badawczych, opisujących rynek kredytowy w Polsce.

To dla nas ogromne wyróżnienie, że mogliśmy dołączyć do Konferencji Przedsiębiorstw Finansowych – Związek Pracodawców w Polsce. Jest to potwierdzenie ciężkiej i wytrwałej pracy całego zespołu, a także dowód na to, że jesteśmy wiarygodnym i rzetelnym partnerem biznesowym. To także kolejny krok w rozwoju firmy i motywacja do wyznaczania sobie jeszcze większych celów.

mówi Agata Brucko-Stępkowska, założycielka i prezes Futuro Finance.

Wrocławska firma działa w branży doradztwa finansowego od 2010 r. Specjalizuje się m.in. w udzielaniu kredytów na rozwój działalności gospodarczej oraz pozyskiwaniem finansowania na bieżące wydatki lub konkretne inwestycje przedsiębiorców.
Organizacja finansowa, w skład której dołączyło Futuro Finance skupia kilkadziesiąt kluczowych przedsiębiorstw z rynku finansowego w Polsce w tym m.in. banki, doradców i pośredników finansowych oraz przedsiębiorstwa z branży ubezpieczeniowej.

Futuro Finance_Wrocławska firma dołączyła do KPF.doc

Konferencja Przedsiębiorstw Finansowych_logo-prowly.png

Czy opłaca się wcześniej spłacić kredyt hipoteczny?

Wybór najlepszej oferty kredytu hipotecznego to jedna z najważniejszych decyzji, jaką musimy podjąć w momencie zakupu nieruchomości. Na rynku kredytów hipotecznych oferowanych jest bardzo dużo ciekawych propozycji finansowania, dlatego niezmiernie ważnym aspektem jest umiejętne porównanie nie tylko warunków cenowych danej oferty, ale także tych dodatkowych, które mają wpływ na obsługę kredytu w czasie jego trwania.
Futuro Finance przekazuje wiertnicę do budowy studni w Sudanie Południowym

„Pomoc jest możliwa dzięki zaangażowaniu przedsiębiorstw”, to jedno z wielu przesłań, jakie szefowa Polskiej Akcji Humanitarnej kieruje do przedstawicieli biznesu. W filmie zrealizowanym w Sudanie Południowym znalazły się także osobiste podziękowania Janiny Ochojskiej dla firmy z Wrocławia.