Futuro Finance dołączyło do Konferencji Przedsiębiorstw Finansowych

Wrocławska firma specjalizująca się w doradztwie finansowym została przyjęta do grona firm zrzeszających Konferencje Przedsiębiorstw Finansowych – Związek Pracodawców w Polsce. Stowarzyszenie ma w swoim dorobku merytorycznym i eksperckim ponad 300 raportów badawczych, opisujących rynek kredytowy w Polsce.

To dla nas ogromne wyróżnienie, że mogliśmy dołączyć do Konferencji Przedsiębiorstw Finansowych – Związek Pracodawców w Polsce. Jest to potwierdzenie ciężkiej i wytrwałej pracy całego zespołu, a także dowód na to, że jesteśmy wiarygodnym i rzetelnym partnerem biznesowym. To także kolejny krok w rozwoju firmy i motywacja do wyznaczania sobie jeszcze większych celów.

mówi Agata Brucko-Stępkowska, założycielka i prezes Futuro Finance.

Wrocławska firma działa w branży doradztwa finansowego od 2010 r. Specjalizuje się m.in. w udzielaniu kredytów na rozwój działalności gospodarczej oraz pozyskiwaniem finansowania na bieżące wydatki lub konkretne inwestycje przedsiębiorców.
Organizacja finansowa, w skład której dołączyło Futuro Finance skupia kilkadziesiąt kluczowych przedsiębiorstw z rynku finansowego w Polsce w tym m.in. banki, doradców i pośredników finansowych oraz przedsiębiorstwa z branży ubezpieczeniowej.

Futuro Finance_Wrocławska firma dołączyła do KPF.doc

Konferencja Przedsiębiorstw Finansowych_logo-prowly.png

Mamy to! CreativeMornings we Wrocławiu

Już 27 stycznia odbędzie się pierwsze spotkanie CreativeMornings we Wrocławiu. Gościem specjalnym będzie Grzegorz Bral, reżyser teatralny i współzałożyciel Teatru Pieśń Kozła. To okazja do udziału w globalnym projekcie porannych śniadań dla wszystkich kreatywnych. Tematem przewodnim wydarzenia jest słowo „Mystery”. Stanowi ono punkt wyjścia do wspólnych rozmów podczas prelekcji z gościem.