Nest Bank w ofercie Futuro Finance

Do grona podmiotów współpracujących z Futuro Finance dołączył Nest Bank. – To nie tylko kolejny krok w rozwoju firmy, ale także potwierdzenie, że jesteśmy wiarygodnym partnerem biznesowym – podkreśla Agata Brucko-Stępkowska, założycielka i prezes wrocławskiej firmy specjalizującej się w doradztwie finansowym.

W grudniu Futuro Finance podpisało umowę z Nest Bankiem, w ramach której oferta kredytowa banku będzie dostępna dla klientów wrocławskiej firmy w bardzo korzystnej cenie. Współpraca obejmuje zarówno produkty firmowe, jak i gotówkowe.

Systematycznie wzrasta liczba współpracujących z nami partnerów, co jest niezwykle ważne, bowiem znacząco wzmacnia naszą pozycję rynkową. Dodatkowo duża część naszych klientów to osoby prowadzące działalność gospodarczą, które poszukują różnych sposobów finansowania. Wychodzimy naprzeciw ich oczekiwaniom i proponujemy szeroki wachlarz produktów bankowych.

mówi Agata Brucko-Stępkowska, założycielka i prezes Futuro Finance.

Konsekwentne poszerzanie oferty produktowej Futuro Finance jest odpowiedzią na bieżące potrzeby klientów, a także potwierdzeniem, że zapotrzebowanie na usługi wrocławskiej firmy stale rośnie. Dodatkowo firma rozbudowuje sieć swoich oddziałów na terenie całej Polski, co sprawia, że dostępność oferty dla klientów z mniejszych miejscowości jest łatwiejsza.
Futuro Finance współpracuje z kluczowymi i największymi bankami w Polsce.

FF_Futuro Finance rozszera ofertę_grudzień2017.doc

Miłość jak szkoła życia. Spotkanie z L.U.C-iem z cyklu CreativeMorningsWRO

Mówią, że sztuka to siła napędowa życia artystów. Ale ten kreatywny motor ma różne oblicza. Raz jest emocjonującą przygodą, kiedy indziej niedającym się okiełznać żywiołem. Zasmuca, ale też zachwyca, sprawiając, że życie artysty staje się prawdziwą sztuką przetrwania w dzisiejszym świecie. I właśnie o tym trudnym aspekcie kreatywnej duszy opowie kolejny gość cyklu  CreativeMorningsWRO – Łukasz L.U.C Rostkowski już 2 czerwca o 8.30.