Zmiany w zarządzie Futuro Finance

Marta Sewerynek-Otwinowska i Michał Błaszko z początkiem roku zostali powołani do zarządu na stanowiska Wiceprezesa ds. Bezpieczeństwa i Wiceprezesa ds. Sprzedaży. Do ich obowiązków będzie należało zarządzanie procesami bezpieczeństwa i realizacja planów sprzedażowych.

Jak podkreśla Agata Brucko-Stępkowska, założycielka i prezes Futuro Finance, zmiany w składzie zarządu pozwolą na dynamiczny rozwój firmy oraz innych podmiotów wchodzących w jej skład, m.in. spółki Move On udzielającej pożyczek przedsiębiorcom.  Dodatkowo umożliwią sprawne wdrożenie nowych planów sprzedażowych, podniesienie standardów bezpieczeństwa, podwojenie wielkości firmy pod kątem zatrudnienia oraz obrotów w 2018 roku.
Marta Sewerynek-Otwinowska do tej pory zajmowała stanowisko Dyrektora Działu Analiz. Była odpowiedzialna za kontrolę procesów kredytowych i wdrażanie wewnątrz firmy nowych procedur w celu zwiększenia efektywności pracy. Odpowiadała także za wprowadzenie i nadzorowanie systemu CRM. Na nowym stanowisku będzie dodatkowo odpowiedzialna za zarządzanie procesami bezpieczeństwa.
Z kolei Michał Błaszko, który do tej pory zajmował stanowisko Dyrektora Zarządzającego był odpowiedzialny za koordynację zespołów sprzedażowych. Jako wiceprezes zarządu będzie zajmował się przygotowywaniem, a także wdrażaniem założeń strategicznych spółki.
Nowi wiceprezesi Futuro Finance będą swoją funkcję sprawowali przez najbliższe trzy lata.

Futuro Finance_Zmiany w zarządzie Futuro Finance_220118.png

Futuro Finance_Michał Błaszko_Wiceprezes ds. Sprzedaży.jpg

Futuro Finance_Marta Sewerynek-Otwinowska_Wiceprezes ds. Bezpieczeństwa.jpg

Zmiany w zarządzie Futuro Finance_22012018_komunikat prasowy.doc

Jakub Karólewski – nowy Project Manager w The Dust, Grupa Me & My Friends

Już od najmłodszych lat zamiłowaniem Jakuba są gry. Jego pasja, poparta doświadczeniem w branży game development, będzie miała szansę zrealizować się w nowych wyzwaniach w zespole The Dust, lidera advergamingu w Polsce.