Zmiany w zarządzie Futuro Finance

Marta Sewerynek-Otwinowska i Michał Błaszko z początkiem roku zostali powołani do zarządu na stanowiska Wiceprezesa ds. Bezpieczeństwa i Wiceprezesa ds. Sprzedaży. Do ich obowiązków będzie należało zarządzanie procesami bezpieczeństwa i realizacja planów sprzedażowych.

Jak podkreśla Agata Brucko-Stępkowska, założycielka i prezes Futuro Finance, zmiany w składzie zarządu pozwolą na dynamiczny rozwój firmy oraz innych podmiotów wchodzących w jej skład, m.in. spółki Move On udzielającej pożyczek przedsiębiorcom.  Dodatkowo umożliwią sprawne wdrożenie nowych planów sprzedażowych, podniesienie standardów bezpieczeństwa, podwojenie wielkości firmy pod kątem zatrudnienia oraz obrotów w 2018 roku.
Marta Sewerynek-Otwinowska do tej pory zajmowała stanowisko Dyrektora Działu Analiz. Była odpowiedzialna za kontrolę procesów kredytowych i wdrażanie wewnątrz firmy nowych procedur w celu zwiększenia efektywności pracy. Odpowiadała także za wprowadzenie i nadzorowanie systemu CRM. Na nowym stanowisku będzie dodatkowo odpowiedzialna za zarządzanie procesami bezpieczeństwa.
Z kolei Michał Błaszko, który do tej pory zajmował stanowisko Dyrektora Zarządzającego był odpowiedzialny za koordynację zespołów sprzedażowych. Jako wiceprezes zarządu będzie zajmował się przygotowywaniem, a także wdrażaniem założeń strategicznych spółki.
Nowi wiceprezesi Futuro Finance będą swoją funkcję sprawowali przez najbliższe trzy lata.

Futuro Finance_Zmiany w zarządzie Futuro Finance_220118.png

Futuro Finance_Michał Błaszko_Wiceprezes ds. Sprzedaży.jpg

Futuro Finance_Marta Sewerynek-Otwinowska_Wiceprezes ds. Bezpieczeństwa.jpg

Zmiany w zarządzie Futuro Finance_22012018_komunikat prasowy.doc

Czy opłaca się wcześniej spłacić kredyt hipoteczny?

Wybór najlepszej oferty kredytu hipotecznego to jedna z najważniejszych decyzji, jaką musimy podjąć w momencie zakupu nieruchomości. Na rynku kredytów hipotecznych oferowanych jest bardzo dużo ciekawych propozycji finansowania, dlatego niezmiernie ważnym aspektem jest umiejętne porównanie nie tylko warunków cenowych danej oferty, ale także tych dodatkowych, które mają wpływ na obsługę kredytu w czasie jego trwania.
Futuro Finance przekazuje wiertnicę do budowy studni w Sudanie Południowym

„Pomoc jest możliwa dzięki zaangażowaniu przedsiębiorstw”, to jedno z wielu przesłań, jakie szefowa Polskiej Akcji Humanitarnej kieruje do przedstawicieli biznesu. W filmie zrealizowanym w Sudanie Południowym znalazły się także osobiste podziękowania Janiny Ochojskiej dla firmy z Wrocławia.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.