Cyber Strike – a new cyberpunk-themed run & shoot mobile game

Published

The latest mobile free-to-play game from The Dust (Me & My Friends Group) is now available to download from Google Play and App Store. Gameplay is set in the dark, cyberpunk world of the future. User’s character is an android who, as a result of scientists' error, gains consciousness and escapes the research facility.

The Dust is a development studio offering a wide range of tools in the field of advergaming, creating projects using AR and VR technologies and production of mobile games - own and on demand. The studio's work has been recognised by the experts, and has won a number of industry awards including Golden Arrow, Impactor or Mobile Trend Awards. In their latest production The player's goal is to get out of the city controlled by military corporations. Navigating through the city’s streets, the player will encounter various enemies – from small robotic spiders, through laser-shooting drones, to heavy, military droids. Having completed each of the fifty levels, the android must fight the boss. When running across the city and eliminating the enemies, the player receives new types of ammunition, money and skills’ upgrades.
The Dust_Cyber Strike (4).jpg
Special power-ups are unlockable by gaining achievements such as killing a specific number of enemies, or completing a level in a given time. During the game, the player levels up the character, improves gear and gains boosters, such as: power blasts, or EMP grenades allowing to neutralise droid CPUs.
The game has a transparent, user-friendly interface. The design was inspired, among others, by Blade Runner and Ghost in the Shell. Cyber Strike offers two gameplay modes: survival and story.
The game is available for Android and iOS mobile devices and is offered as free-to-play with additional In-App Purchases.
Links to download the game:
Release date: February 14th 2018
Image credits: The Dust

Copy as a Plain Text

Attachments

Download All

The Dust_Cyber Strike (2).jpg

image | 221 KB

The Dust_Cyber Strike (5).jpg

image | 356 KB

The Dust_Cyber Strike (4).jpg

image | 327 KB

The Dust_Cyber Strike (3).jpg

image | 228 KB

The Dust_Cyber Strike (1).jpg

image | 218 KB

Cyber Strike – a new cyberpunk-themed run & shoot mobile game.doc

Related Stories
Mateusz Kołakowski dołącza do zespołu The Dust

ago

Studio deweloperskie gier The Dust (Grupa Me & My Friends) po raz kolejny rozbudowuje swój zespół. Szeregi wrocławskiej firmy wzmocnił Mateusz Kołakowski, który objął stanowisko Junior 3D Graphic.
Jedyne Muzeum Architektury w Polsce opuszcza swoje mury

ago

Plenerowy pawilon z pergolą i kawiarnią, wyjątkowa twórczość malarza Leona Tarasewicza oraz wystawa ,,Trzy Początki. 1918-1945-1989” z okazji 100. rocznicy odzyskania niepodległości – to trzy główne atrakcje przygotowane przez Muzeum Architektury we Wrocławiu w 2018 roku. Za wizerunkową odsłonę wydarzeń oraz relacje ze sponsorami od kwietnia br. odpowiada agencja Brand Voice (Grupa Me & My Friends).
Lider advergamingu w Polsce wchodzi na NewConnect

ago

The Dust – studio deweloperskie, dostarczające rozwiązań w obszarze advergamingu oraz producent gier mobilnych, już w najbliższy poniedziałek, 16 kwietnia zadebiutuje na NewConnect. Wrocławska spółka gamingowa wyróżnia się nie tylko strukturą przychodów, ale również dużą dynamiką wzrostu wyników finansowych w ujęciu rocznym.
Mateusz Dykier – New Business Manager w Grupie Me & My Friends

ago

Mateusz Dykier objął stanowisko New Business Managera. Do jego obowiązków będzie należało pozyskiwanie klientów dla spółek Grupy Me & My Friends i bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie on też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.

Pomogą poszkodowanym na Ukrainie

Od Sudanu Południowego aż po Ukrainę. Dla pracowników Futuro Finance pomaganie nie zna granic. W ramach współpracy z Polską Akcją Humanitarną zaangażują się w pomoc dla ludności cywilnej poszkodowanej w konflikcie zbrojnym na Wschodzie.