Cyber Strike – a new cyberpunk-themed run & shoot mobile game

Published

The latest mobile free-to-play game from The Dust (Me & My Friends Group) is now available to download from Google Play and App Store. Gameplay is set in the dark, cyberpunk world of the future. User’s character is an android who, as a result of scientists' error, gains consciousness and escapes the research facility.

The Dust is a development studio offering a wide range of tools in the field of advergaming, creating projects using AR and VR technologies and production of mobile games - own and on demand. The studio's work has been recognised by the experts, and has won a number of industry awards including Golden Arrow, Impactor or Mobile Trend Awards. In their latest production The player's goal is to get out of the city controlled by military corporations. Navigating through the city’s streets, the player will encounter various enemies – from small robotic spiders, through laser-shooting drones, to heavy, military droids. Having completed each of the fifty levels, the android must fight the boss. When running across the city and eliminating the enemies, the player receives new types of ammunition, money and skills’ upgrades.
The Dust_Cyber Strike (4).jpg
Special power-ups are unlockable by gaining achievements such as killing a specific number of enemies, or completing a level in a given time. During the game, the player levels up the character, improves gear and gains boosters, such as: power blasts, or EMP grenades allowing to neutralise droid CPUs.
The game has a transparent, user-friendly interface. The design was inspired, among others, by Blade Runner and Ghost in the Shell. Cyber Strike offers two gameplay modes: survival and story.
The game is available for Android and iOS mobile devices and is offered as free-to-play with additional In-App Purchases.
Links to download the game:
Release date: February 14th 2018
Image credits: The Dust

Copy as a Plain Text

Attachments

Download All

The Dust_Cyber Strike (2).jpg

image | 221 KB

The Dust_Cyber Strike (5).jpg

image | 356 KB

The Dust_Cyber Strike (4).jpg

image | 327 KB

The Dust_Cyber Strike (3).jpg

image | 228 KB

The Dust_Cyber Strike (1).jpg

image | 218 KB

Cyber Strike – a new cyberpunk-themed run & shoot mobile game.doc

Related Stories
Turystyczne last minute - czyli TOP 5 aplikacji mobilnych polskich miast

ago

Polskie miasta dbają o swoją promocję także w mobile’u. Czy interaktywne przewodniki zastąpią te tradycyjne? Tego nie wiemy, ale w Grupie Me & My Friends* przetestowaliśmy dla Was najciekawsze aplikacje polskich miast. Sezon turystyczny w pełni. Zatem apki w dłoń i w miasto/a!
Hrabiny z Wrocławia ruszają na podbój Europy

ago

Mistrzostwo kraju i Puchar Polski w softballu kobiet to dla nich za mało. Teraz Hrabiny z Wrocławia chcą powalczyć z najlepszymi drużynami klubowymi na kontynencie i zbierają środki na wyjazd. Rozgrywki Pucharu Europy odbędą się we Włoszech od 20 do 25 sierpnia 2018 roku.
Piotr Przybyło - czyli nowy Iron Man sprzedaży w Grupie Me & My Friends

ago

Do zespołu Me & My Friends dołączył Piotr Przybyło. Objął stanowisko New Business Managera. Jego obowiązki to przede wszystkim pozyskiwanie Klientów dla spółek Grupy Me & My Friends oraz bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.
Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends

ago

Grupa Me & My Friends wzmacnia zespół Project Managerów. Do agencji interaktywnej dołączyły Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska. Wcześniej przez kilka lat współpracowały ze sobą we wrocławskim oddziale J. Walter Thompson Group Poland.