Futuro Finance umacnia pozycję lidera

Agata Brucko-Stępkowska

Futuro Finance umacnia pozycję lidera

Wrocławska firma Futuro Finance już po raz trzeci została wyróżniona prestiżowym tytułem Finansowej Marki Roku, umacniając tym samym swoją pozycję w branży doradztwa finansowego. Od początku działalności spółka stawia na transparentność oferowanych usług, wysoką jakość obsługi i trwałe relacje z klientami.

Co roku ten prestiżowy tytuł jest nadawany tym przedsiębiorstwom, których działania mają istotny wpływ na rynek finansowy w Polsce. Finansowa Marka Roku 2018 przyznana Futuro Finance jest kolejnym dowodem na to, firma świetnie radzi sobie w pozycji krajowego lidera.
Futuro Finance_Finansowa Marka Roku 2018.jpg
Futuro Finance doradza przedsiębiorcom od ponad 8 lat. Od początku istnienia działalności, spółka skoncentrowała się na zagospodarowaniu niszy na rynku finansowym, specjalizując się w udzielaniu kredytów na rozwój działalności gospodarczej, bieżące wydatki firm oraz inwestycje. Przez kilka lat działalności dynamicznie się rozwija: odnotowała wzrost zatrudnienia o 47% w stosunku do 2016 roku oraz planuje otwarcie nowych placówek w miastach wojewódzkich, m.in. w Gdańsku (istnieją już oddziały w Krakowie, Lubinie, Katowicach i Poznaniu).
Dzięki aktywnemu wsparciu doradców, Futuro Finance pozyskuje nie tylko finansowanie dla przedsięwzięć biznesowych, ale także stale powiększa grono swoich klientów. Według Agaty Brucko-Stępkowskiej – założycielki i prezes zarządu, sukces firmy to zasługa zatrudnionych w firmie ekspertów. Doradcy uważnie analizują wszelkie zmiany na rynku, a dzięki dobrym relacjom z klientami, trafnie odpowiadają na ich potrzeby, oferując konkurencyjne rozwiązania.

Tytuł Finansowej Marki Roku 2018 jest dla nas uhonorowaniem codziennej pracy, opartej na wysokim standardzie usług. Stawiamy na dobre relacje, które powinny być priorytetem w każdej branży, nie tylko finansowej. To podejście przekłada się także na rozwój spółki, która odnotowuje stały wzrost i zwiększa wartości realizowanych wolumenów.

– mówi Agata Brucko-Stępkowsk, założycielka i prezes zarządu Futuro Finance.

Michał Błaszko, który jest Członkiem Zarządu Futuro Finance przyznaje - To wyróżnienie jest dodatkową motywacją dla naszego zespołu i nagrodą za zaangażowanie w codzienną pracę. Jest dla nas niezwykle istotne, bowiem zostało przyznane przez branżę. Mam nadzieję, że w najbliższym roku uda nam się zaistnieć w kolejnych rankingach, dzięki powiększeniu naszej oferty sprzedażowej o ubezpieczenia, kredyty hipoteczne czy sprzedaż nieruchomości z rynku pierwotnego.
Futuro-Finance-Micha__B_aszko.jpg
Dynamiczny rozwój Futuro Finance dowodzi, że branża finansowa, mimo iż zagospodarowana przez duże instytucje finansowe i konkurencyjne firmy doradcze, pozwala odnieść sukces także mniejszym podmiotom. Warunkiem powodzenia muszą tu być jednak jakość obsługi, dobra znajomość rynku oraz relacje, zarówno z klientami, jak i bankami. - Naszą domeną jest transparentność i kompleksowe doradztwo, oparte o trwałe relacje – mówi prezes Agata Brucko-Stępkowska. Tytuł Finansowej Marki Roku 2018 dowodzi, że obrany przez spółkę model oraz filozofia działania bardzo dobrze sprawdzają się na rodzimym rynku finansowym. Stały rozwój wskazuje, że wsparcie doświadczonych ekspertów jest zawsze w cenie.

Futuro_Finance_umacnia_pozycję_lidera.doc

Futuro Finance_Finansowa Marka Roku 2018.jpg

Futuro-Finance-Michał Błaszko.jpg

Futuro-Finance-Agata-Brucko-Stępkowska.jpg

Grupa Me & My Friends ma nowy zarząd

Wrocławska agencja interaktywna, która od ponad 12 lat buduje wizerunek największych polskich i zagranicznych marek, ogłosiła skład nowego zarządu. Na czele Grupy Me & My Friends stanął Jakub Wolff.