Z Deloitte do Grupy Me & My Friends

Do zespołu wrocławskiej Grupy Me & My Friends dołączyła Karolina Wett, która objęła stanowisko Head Office Managera. Przez blisko 3 lata pracowała w gdańskim oddziale Deloitte.

Karolina Wett odpowiada za bieżące wsparcie zarządu, prawidłowy przebieg informacji, a także przygotowanie niezbędnej dokumentacji. Ponadto współpracuje z wewnętrznymi działami firmy i dostawcami zewnętrznymi. Do jej obowiązków należy także tworzenie i nadzór nad umowami oraz wsparcie kadr i płac we wszystkich spółkach należących do Grupy Me & My Friends (MoveApp, The Dust, Brand Voice).
Karolina przez ostatnie trzy lata związana była z gdańskim odziałem Deloitte, gdzie odpowiadała za bieżącą obsługę biura, utrzymywanie relacji biznesowych z klientami i podmiotami zewnętrznymi, a także współpracę z oddziałami Deloitte w Centralnej Europie. Angażowała się także w projekty z obszaru społecznej odpowiedzialności biznesu (m.in. „Akademia Biznesu” i „Akademia Podatkowa”).
W wolnych chwilach zajmuje się decoupage, za co w ubiegłym roku została nagrodzona tytułem „Kobieta z pasją” w konkursie Citi Banku Handlowego.

Z Deloitte do Grupy Me & My Friends.doc

Grupa Me & My Friends Karolina Wett.jpg

Mateusz Kołakowski dołącza do zespołu The Dust

Studio deweloperskie gier The Dust (Grupa Me & My Friends) po raz kolejny rozbudowuje swój zespół. Szeregi wrocławskiej firmy wzmocnił Mateusz Kołakowski, który objął stanowisko Junior 3D Graphic.
Jedyne Muzeum Architektury w Polsce opuszcza swoje mury

Plenerowy pawilon z pergolą i kawiarnią, wyjątkowa twórczość malarza Leona Tarasewicza oraz wystawa ,,Trzy Początki. 1918-1945-1989” z okazji 100. rocznicy odzyskania niepodległości – to trzy główne atrakcje przygotowane przez Muzeum Architektury we Wrocławiu w 2018 roku. Za wizerunkową odsłonę wydarzeń oraz relacje ze sponsorami od kwietnia br. odpowiada agencja Brand Voice (Grupa Me & My Friends).
Lider advergamingu w Polsce wchodzi na NewConnect

The Dust – studio deweloperskie, dostarczające rozwiązań w obszarze advergamingu oraz producent gier mobilnych, już w najbliższy poniedziałek, 16 kwietnia zadebiutuje na NewConnect. Wrocławska spółka gamingowa wyróżnia się nie tylko strukturą przychodów, ale również dużą dynamiką wzrostu wyników finansowych w ujęciu rocznym.
Mateusz Dykier – New Business Manager w Grupie Me & My Friends

Mateusz Dykier objął stanowisko New Business Managera. Do jego obowiązków będzie należało pozyskiwanie klientów dla spółek Grupy Me & My Friends i bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie on też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.

MoveApp wdraża pierwszego chatbota dla Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie

„GPW Asystent” to pierwszy bot w historii Giełdy, stworzony przez twórców aplikacji mobilnych z MoveApp (Grupa Me & My Friends). Umożliwia on inwestorom szybki dostęp do indeksów i notowań spółek oraz udostępnia najnowsze wiadomości rynkowe z Polskiej Agencji Prasowej, dotyczące emitentów.