Z Deloitte do Grupy Me & My Friends

Do zespołu wrocławskiej Grupy Me & My Friends dołączyła Karolina Wett, która objęła stanowisko Head Office Managera. Przez blisko 3 lata pracowała w gdańskim oddziale Deloitte.

Karolina Wett odpowiada za bieżące wsparcie zarządu, prawidłowy przebieg informacji, a także przygotowanie niezbędnej dokumentacji. Ponadto współpracuje z wewnętrznymi działami firmy i dostawcami zewnętrznymi. Do jej obowiązków należy także tworzenie i nadzór nad umowami oraz wsparcie kadr i płac we wszystkich spółkach należących do Grupy Me & My Friends (MoveApp, The Dust, Brand Voice).
Karolina przez ostatnie trzy lata związana była z gdańskim odziałem Deloitte, gdzie odpowiadała za bieżącą obsługę biura, utrzymywanie relacji biznesowych z klientami i podmiotami zewnętrznymi, a także współpracę z oddziałami Deloitte w Centralnej Europie. Angażowała się także w projekty z obszaru społecznej odpowiedzialności biznesu (m.in. „Akademia Biznesu” i „Akademia Podatkowa”).
W wolnych chwilach zajmuje się decoupage, za co w ubiegłym roku została nagrodzona tytułem „Kobieta z pasją” w konkursie Citi Banku Handlowego.

Z Deloitte do Grupy Me & My Friends.doc

Grupa Me & My Friends Karolina Wett.jpg

Hrabiny z Wrocławia ruszają na podbój Europy

Mistrzostwo kraju i Puchar Polski w softballu kobiet to dla nich za mało. Teraz Hrabiny z Wrocławia chcą powalczyć z najlepszymi drużynami klubowymi na kontynencie i zbierają środki na wyjazd. Rozgrywki Pucharu Europy odbędą się we Włoszech od 20 do 25 sierpnia 2018 roku.
Piotr Przybyło - czyli nowy Iron Man sprzedaży w Grupie Me & My Friends

Do zespołu Me & My Friends dołączył Piotr Przybyło. Objął stanowisko New Business Managera. Jego obowiązki to przede wszystkim pozyskiwanie Klientów dla spółek Grupy Me & My Friends oraz bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.
Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends

Grupa Me & My Friends wzmacnia zespół Project Managerów. Do agencji interaktywnej dołączyły Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska. Wcześniej przez kilka lat współpracowały ze sobą we wrocławskim oddziale J. Walter Thompson Group Poland.
MoveApp wygrywa przetarg na realizację aplikacji mobilnej dla Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie

Agencja interaktywna z Wrocławia, która od 12 lat z powodzeniem buduje wizerunek polskich i międzynarodowych marek, wygrała przetarg na stworzenie aplikacji mobilnej dla GPW. Będzie to wersja 3.0. Tym samym kontynuowana jest 6-letnia współpraca ze spółką.