Me & My Friends z aplikacją dedykowaną dla Warszawy

Wrocławska agencja interaktywna Me & My Friends przygotuje specjalną historyczną aplikację na stulecie odzyskania przez Polskę niepodległości. Nad zawartością merytoryczną czuwa Dom Spotkań z Historią.

Agencja odpowiada za stworzenie i kompleksowe wdrożenie aplikacji, która będzie swoistego rodzaju przewodnikiem po historycznej Warszawie. Ma ona wskazywać ważne punkty na mapie miasta, a także udostępniać informacje, łamigłówki i gry związane z niepodległością. Ważnym elementem aplikacji będzie także wykaz postaci, które odegrały kluczową rolę w tym ważnym dla Polski okresie.
Aplikacja powstanie we współpracy z Domem Spotkań z Historią, która działa jako instytucja kultury miasta st. Warszawy. Zajmuje się przede wszystkim krzewieniem historii Polski i Europy Środkowo-Wschodniej w XX wieku.
Po stronie agencji działania koordynuje Olga Hołowiecka, Account Manager w Grupie Me & My Friends. Współpracę nawiązano w wyniku konkursu ofert.

Me & My Friends z aplikacją dedykowaną dla Warszawy.doc

Me & My Friends z aplikacją dedykowaną dla Warszawy.jpg

Mateusz Kołakowski dołącza do zespołu The Dust

Studio deweloperskie gier The Dust (Grupa Me & My Friends) po raz kolejny rozbudowuje swój zespół. Szeregi wrocławskiej firmy wzmocnił Mateusz Kołakowski, który objął stanowisko Junior 3D Graphic.
Jedyne Muzeum Architektury w Polsce opuszcza swoje mury

Plenerowy pawilon z pergolą i kawiarnią, wyjątkowa twórczość malarza Leona Tarasewicza oraz wystawa ,,Trzy Początki. 1918-1945-1989” z okazji 100. rocznicy odzyskania niepodległości – to trzy główne atrakcje przygotowane przez Muzeum Architektury we Wrocławiu w 2018 roku. Za wizerunkową odsłonę wydarzeń oraz relacje ze sponsorami od kwietnia br. odpowiada agencja Brand Voice (Grupa Me & My Friends).
Lider advergamingu w Polsce wchodzi na NewConnect

The Dust – studio deweloperskie, dostarczające rozwiązań w obszarze advergamingu oraz producent gier mobilnych, już w najbliższy poniedziałek, 16 kwietnia zadebiutuje na NewConnect. Wrocławska spółka gamingowa wyróżnia się nie tylko strukturą przychodów, ale również dużą dynamiką wzrostu wyników finansowych w ujęciu rocznym.
Mateusz Dykier – New Business Manager w Grupie Me & My Friends

Mateusz Dykier objął stanowisko New Business Managera. Do jego obowiązków będzie należało pozyskiwanie klientów dla spółek Grupy Me & My Friends i bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie on też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.

Mateusz Dykier – New Business Manager w Grupie Me & My Friends