Mateusz Dykier – New Business Manager w Grupie Me & My Friends

Mateusz Dykier objął stanowisko New Business Managera. Do jego obowiązków będzie należało pozyskiwanie klientów dla spółek Grupy Me & My Friends i bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie on też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.

Mateusz Dykier od blisko pięciu lat jest związany z branżą reklamową, od ośmiu zajmuje się bezpośrednio sprzedażą (posiada doświadczenie w zakresie tworzenia strategii sprzedażowych i zarządzania działem sprzedaży). W swojej karierze pracował także jako dziennikarz, rzecznik prasowy i copywriter – co pozwoliło mu zdobyć branżowe know-how, które z pewnością posłuży  jako wartość dodana w jego pracy. Na swoim koncie ma działania dla takich podmiotów i marek jak Click Community, Brave Brain, Radio Zet, Black Red White, 4F, Tesco, Tactica Pharmaceuticals.
Prywatnie Mateusz pasjonuje się popkulturą. W wolnym czasie pisał o filmach i grach dla najpopularniejszych serwisów kulturalnych w Polsce. Uwielbia filmy Christophera Nolana i Tima Burtona, a w szczególności: trylogię „Batmana” i „Incepcję”. Za grę wszechczasów uważa „Final Fantasy VII”.

MAMF Mateusz Dykier dołączył do Me & My Friends Group.docx

docx | 46,3 KB

Me & My Friends_MATEUSZ_DYKIER.jpg

Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends

Grupa Me & My Friends wzmacnia zespół Project Managerów. Do agencji interaktywnej dołączyły Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska. Wcześniej przez kilka lat współpracowały ze sobą we wrocławskim oddziale J. Walter Thompson Group Poland.
MoveApp wygrywa przetarg na realizację aplikacji mobilnej dla Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie

Agencja interaktywna z Wrocławia, która od 12 lat z powodzeniem buduje wizerunek polskich i międzynarodowych marek, wygrała przetarg na stworzenie aplikacji mobilnej dla GPW. Będzie to wersja 3.0. Tym samym kontynuowana jest 6-letnia współpraca ze spółką.
After 200 years, Doctor Frankenstein’s legacy will reach a whole new level!

On the 200th anniversary of the Frankenstein novel written by Mary Shelley, a book-inspired virtual reality game has been published by Polish development studio - The Dust. First information has just appeared, revealing news about latest VR production – Frankenstein: Beyond the Time”.
Po 200 latach powraca dzieło Doktora Frankensteina

W 200. rocznicę powstania powieści Frankenstein ukazuje się gra osadzona w wirtualnej rzeczywistości, inspirowana książką autorstwa Mary Shelley. Za produkcję odpowiedzialne jest wrocławskie studio deweloperskie The Dust. Będzie to nowe połączenie znanego mechanizmu rozgrywki z wirtualną rzeczywistością.

The IFAB wprowadza VAR do Przepisów Gry w piłkę nożną

Mistrzostwa Świata w Rosji będą pierwszym mundialem w historii, podczas którego sędziowie będą mogli korzystać z powtórek wideo. Zielone światło na wykorzystanie systemu VAR dała organizacja The International Football Association Board, która od 1886 roku tworzy Przepisy Gry w piłkę nożną. Dzięki polskiej agencji z Wrocławia – Grupie Me & My Friends – jej głos jest słyszalny wśród fanów futbolu również w internecie i mediach społecznościowych.