Mateusz Dykier – New Business Manager w Grupie Me & My Friends

Mateusz Dykier objął stanowisko New Business Managera. Do jego obowiązków będzie należało pozyskiwanie klientów dla spółek Grupy Me & My Friends i bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie on też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.

Mateusz Dykier od blisko pięciu lat jest związany z branżą reklamową, od ośmiu zajmuje się bezpośrednio sprzedażą (posiada doświadczenie w zakresie tworzenia strategii sprzedażowych i zarządzania działem sprzedaży). W swojej karierze pracował także jako dziennikarz, rzecznik prasowy i copywriter – co pozwoliło mu zdobyć branżowe know-how, które z pewnością posłuży  jako wartość dodana w jego pracy. Na swoim koncie ma działania dla takich podmiotów i marek jak Click Community, Brave Brain, Radio Zet, Black Red White, 4F, Tesco, Tactica Pharmaceuticals.
Prywatnie Mateusz pasjonuje się popkulturą. W wolnym czasie pisał o filmach i grach dla najpopularniejszych serwisów kulturalnych w Polsce. Uwielbia filmy Christophera Nolana i Tima Burtona, a w szczególności: trylogię „Batmana” i „Incepcję”. Za grę wszechczasów uważa „Final Fantasy VII”.

MAMF Mateusz Dykier dołączył do Me & My Friends Group.docx

docx | 46,3 KB

Me & My Friends_MATEUSZ_DYKIER.jpg

Mateusz Kołakowski dołącza do zespołu The Dust

Studio deweloperskie gier The Dust (Grupa Me & My Friends) po raz kolejny rozbudowuje swój zespół. Szeregi wrocławskiej firmy wzmocnił Mateusz Kołakowski, który objął stanowisko Junior 3D Graphic.
Jedyne Muzeum Architektury w Polsce opuszcza swoje mury

Plenerowy pawilon z pergolą i kawiarnią, wyjątkowa twórczość malarza Leona Tarasewicza oraz wystawa ,,Trzy Początki. 1918-1945-1989” z okazji 100. rocznicy odzyskania niepodległości – to trzy główne atrakcje przygotowane przez Muzeum Architektury we Wrocławiu w 2018 roku. Za wizerunkową odsłonę wydarzeń oraz relacje ze sponsorami od kwietnia br. odpowiada agencja Brand Voice (Grupa Me & My Friends).
Lider advergamingu w Polsce wchodzi na NewConnect

The Dust – studio deweloperskie, dostarczające rozwiązań w obszarze advergamingu oraz producent gier mobilnych, już w najbliższy poniedziałek, 16 kwietnia zadebiutuje na NewConnect. Wrocławska spółka gamingowa wyróżnia się nie tylko strukturą przychodów, ale również dużą dynamiką wzrostu wyników finansowych w ujęciu rocznym.
The IFAB wprowadza VAR do Przepisów Gry w piłkę nożną

Mistrzostwa Świata w Rosji będą pierwszym mundialem w historii, podczas którego sędziowie będą mogli korzystać z powtórek wideo. Zielone światło na wykorzystanie systemu VAR dała organizacja The International Football Association Board, która od 1886 roku tworzy Przepisy Gry w piłkę nożną. Dzięki polskiej agencji z Wrocławia – Grupie Me & My Friends – jej głos jest słyszalny wśród fanów futbolu również w internecie i mediach społecznościowych.

The IFAB wprowadza VAR do Przepisów Gry w piłkę nożną