Mateusz Dykier – New Business Manager w Grupie Me & My Friends

Mateusz Dykier objął stanowisko New Business Managera. Do jego obowiązków będzie należało pozyskiwanie klientów dla spółek Grupy Me & My Friends i bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie on też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.

Mateusz Dykier od blisko pięciu lat jest związany z branżą reklamową, od ośmiu zajmuje się bezpośrednio sprzedażą (posiada doświadczenie w zakresie tworzenia strategii sprzedażowych i zarządzania działem sprzedaży). W swojej karierze pracował także jako dziennikarz, rzecznik prasowy i copywriter – co pozwoliło mu zdobyć branżowe know-how, które z pewnością posłuży  jako wartość dodana w jego pracy. Na swoim koncie ma działania dla takich podmiotów i marek jak Click Community, Brave Brain, Radio Zet, Black Red White, 4F, Tesco, Tactica Pharmaceuticals.
Prywatnie Mateusz pasjonuje się popkulturą. W wolnym czasie pisał o filmach i grach dla najpopularniejszych serwisów kulturalnych w Polsce. Uwielbia filmy Christophera Nolana i Tima Burtona, a w szczególności: trylogię „Batmana” i „Incepcję”. Za grę wszechczasów uważa „Final Fantasy VII”.

MAMF Mateusz Dykier dołączył do Me & My Friends Group.docx

docx | 46,3 KB

Me & My Friends_MATEUSZ_DYKIER.jpg

Nowy Senior Tester w zespole The Dust - Grupa Me & My Friends

The Dust rozbudowuje swój zespół. Doświadczony tester, muzyk, miłośnik sztuki, geek i filozof, znany w branży jako „Chorek”. Pewnie niektórzy z Was już wiedzą o kogo wzbogaciło się wrocławskie studio deweloperskie. Z przyjemnością informujemy, że szeregi firmy zasilił Tomasz Chorowski, który objął stanowisko Senior Testera.
Dzieci dowiedzą się, jak dbać o bezpieczeństwo na kolei

Urząd Transportu Kolejowego stawia na nowe technologie w propagowaniu bezpieczeństwa kolejowego wśród dzieci i młodzieży. Ogólnopolska „Kampania Kolejowe ABC” wzbogacona zostanie o grę i aplikację mobilną od The Dust - Grupa Me & My Friends.
Hrabiny z Wrocławia ruszają na podbój Europy

Mistrzostwo kraju i Puchar Polski w softballu kobiet to dla nich za mało. Teraz Hrabiny z Wrocławia chcą powalczyć z najlepszymi drużynami klubowymi na kontynencie i zbierają środki na wyjazd. Rozgrywki Pucharu Europy odbędą się we Włoszech od 20 do 25 sierpnia 2018 roku.
Piotr Przybyło - czyli nowy Iron Man sprzedaży w Grupie Me & My Friends

Do zespołu Me & My Friends dołączył Piotr Przybyło. Objął stanowisko New Business Managera. Jego obowiązki to przede wszystkim pozyskiwanie Klientów dla spółek Grupy Me & My Friends oraz bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.