Przedsiębiorcy łatwiej spłacą swoje zadłużenie w ZUS i US

Według Biura Informacji Kredytowej ponad 2,5 miliona Polaków nie płaci swoich zobowiązań terminowo. Nie muszą się już jednak martwić o swoją finansową przyszłość. Na rynku pojawił się nowy produkt, który umożliwia spłatę zadłużeń już w 48 godzin! Od teraz jest dostępny na terenie całej Polski w wybranych punktach doradztwa finansowego.

Na początku roku w życie weszły przepisy, które w znaczący sposób ograniczają możliwości dla przedsiębiorców z zaległościami. Wcześniej mogli oni je rozłożyć na raty i spłacać zgodnie z ustalonym harmonogramem. Obecnie każde opóźnienie w spłacie składek nie tylko oddala perspektywy pozyskania finansowania, ale może także spowodować utratę prawa do zasiłku macierzyńskiego i chorobowego. Remedium na ich problemy może okazać się pożyczka oferowana przez Move On Finance.
Cash On pozwala na uregulowanie zadłużenia w ZUS i US, gwarantując przy tym dofinansowanie na rozwój firmy. Początkowo oferta dystrybuowana była przez jeden ogólnopolski podmiot, teraz rozszerza swój zasięg na inne firmy.

Obecnie rynek pożyczek to dynamicznie zmieniające się otoczenie, które wymaga nieustannego rozwoju i wdrażania nowych, innowacyjnych rozwiązań. Dziś kluczowa jest orientacja na klienta i jego potrzeby, stąd nasza decyzja, aby nawiązać współpracę z kolejnymi ogólnopolskimi podmiotami.

mówi Agata Brucko-Stępkowska, prezes Move On Finance.

Otwarcie się na rynek ogólnopolski ma na celu wzmocnić świadomość na temat produktu, a także zbudować trwałe i długoterminowe relacje z  Klientami. Aby skorzystać z oferty Move On Finance wystarczy zadzwonić pod numer infolinii 801 800 250 i umówić się na spotkanie z doradcą. Przygotowuje on ofertę dopasowaną do potrzeb oraz pomoże w załatwianiu wszelkich formalności.

Move On_Przedsiębiorcy łatwiej spłacą swoje zadłużenie w ZUS i US.doc

Move On_logotyp.png

Dłużnicy łatwiej spłacą swoje zobowiązania

Coraz więcej Polaków mających problem ze spłatą zobowiązań, zostaje wpisanych do oficjalnych rejestrów. Czy możliwe jest wyjście z impasu? Na rynku finansowym pojawił się nowy produkt, dzięki któremu można uregulować blokujące w działaniach zaległości, przy jednoczesnym pozyskaniu dodatkowych środków na rozwój firmy!
Wrocławska firma pomoże odbudować szkołę na Zanzibarze

Zaczęło się od zakupu wiertnicy do budowy studni w Sudanie, później była pomoc dla poszkodowanych cywilów w konflikcie zbrojnym na Ukrainie, a teraz budowa szkoły dla 260 uczniów na Zanzibarze. Dla Futuro Finance nie ma rzeczy niemożliwych! Wrocławska firma pokazuje, że pomoc nie zna żadnych granic.
Futuro Finance umacnia pozycję lidera

Wrocławska firma Futuro Finance już po raz trzeci została wyróżniona prestiżowym tytułem Finansowej Marki Roku, umacniając tym samym swoją pozycję w branży doradztwa finansowego. Od początku działalności spółka stawia na transparentność oferowanych usług, wysoką jakość obsługi i trwałe relacje z klientami.

Wrocławska firma pomoże odbudować szkołę na Zanzibarze