Przedsiębiorcy łatwiej spłacą swoje zadłużenie w ZUS i US

Według Biura Informacji Kredytowej ponad 2,5 miliona Polaków nie płaci swoich zobowiązań terminowo. Nie muszą się już jednak martwić o swoją finansową przyszłość. Na rynku pojawił się nowy produkt, który umożliwia spłatę zadłużeń już w 48 godzin! Od teraz jest dostępny na terenie całej Polski w wybranych punktach doradztwa finansowego.

Na początku roku w życie weszły przepisy, które w znaczący sposób ograniczają możliwości dla przedsiębiorców z zaległościami. Wcześniej mogli oni je rozłożyć na raty i spłacać zgodnie z ustalonym harmonogramem. Obecnie każde opóźnienie w spłacie składek nie tylko oddala perspektywy pozyskania finansowania, ale może także spowodować utratę prawa do zasiłku macierzyńskiego i chorobowego. Remedium na ich problemy może okazać się pożyczka oferowana przez Move On Finance.
Cash On pozwala na uregulowanie zadłużenia w ZUS i US, gwarantując przy tym dofinansowanie na rozwój firmy. Początkowo oferta dystrybuowana była przez jeden ogólnopolski podmiot, teraz rozszerza swój zasięg na inne firmy.

Obecnie rynek pożyczek to dynamicznie zmieniające się otoczenie, które wymaga nieustannego rozwoju i wdrażania nowych, innowacyjnych rozwiązań. Dziś kluczowa jest orientacja na klienta i jego potrzeby, stąd nasza decyzja, aby nawiązać współpracę z kolejnymi ogólnopolskimi podmiotami.

mówi Agata Brucko-Stępkowska, prezes Move On Finance.

Otwarcie się na rynek ogólnopolski ma na celu wzmocnić świadomość na temat produktu, a także zbudować trwałe i długoterminowe relacje z  Klientami. Aby skorzystać z oferty Move On Finance wystarczy zadzwonić pod numer infolinii 801 800 250 i umówić się na spotkanie z doradcą. Przygotowuje on ofertę dopasowaną do potrzeb oraz pomoże w załatwianiu wszelkich formalności.

Move On_Przedsiębiorcy łatwiej spłacą swoje zadłużenie w ZUS i US.doc

Move On_logotyp.png

Trzy sposoby na zbudowanie wiarygodności kredytowej przedsiębiorcy
Kredyty i pożyczki. To dzięki nim realizujemy firmowe i domowe inwestycje. W wielu sytuacjach są najlepszym finansowym rozwiązaniem. Jednak, aby je uzyskać, musimy przekonać bank, że jesteśmy wiarygodnym i wypłacalnym klientem. Co może nam w tym pomóc?
Czy rodzina odziedziczy Twoje długi w ZUS i US?

To, czy krewni dziedziczą długi zmarłego, zależy od wielu czynników. Dziedziczenie możliwe jest na podstawie przepisów określonych w rozdziale 15 ordynacji podatkowej „Odpowiedzialność podatkowa osób trzecich”. Nie oznacza to, że automatycznie w skład spadku wchodzą prawa i obowiązki podatkowe zmarłego, który np. prowadził działalność gospodarczą.
Wsparcie zewnętrzne dla przedsiębiorcy

Na każdym etapie rozwoju biznesu przedsiębiorca powinien szukać solidnego wsparcia merytorycznego, jak i finansowego na zewnątrz firmy. Nawet w najcięższej sytuacji warto mieć sprawdzonego partnera, który podejdzie do problemów przedsiębiorcy indywidualnie i kompleksowo – podkreślają eksperci rynku finansowego.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.