Przedsiębiorcy łatwiej spłacą swoje zadłużenie w ZUS i US

Według Biura Informacji Kredytowej ponad 2,5 miliona Polaków nie płaci swoich zobowiązań terminowo. Nie muszą się już jednak martwić o swoją finansową przyszłość. Na rynku pojawił się nowy produkt, który umożliwia spłatę zadłużeń już w 48 godzin! Od teraz jest dostępny na terenie całej Polski w wybranych punktach doradztwa finansowego.

Na początku roku w życie weszły przepisy, które w znaczący sposób ograniczają możliwości dla przedsiębiorców z zaległościami. Wcześniej mogli oni je rozłożyć na raty i spłacać zgodnie z ustalonym harmonogramem. Obecnie każde opóźnienie w spłacie składek nie tylko oddala perspektywy pozyskania finansowania, ale może także spowodować utratę prawa do zasiłku macierzyńskiego i chorobowego. Remedium na ich problemy może okazać się pożyczka oferowana przez Move On Finance.
Cash On pozwala na uregulowanie zadłużenia w ZUS i US, gwarantując przy tym dofinansowanie na rozwój firmy. Początkowo oferta dystrybuowana była przez jeden ogólnopolski podmiot, teraz rozszerza swój zasięg na inne firmy.

Obecnie rynek pożyczek to dynamicznie zmieniające się otoczenie, które wymaga nieustannego rozwoju i wdrażania nowych, innowacyjnych rozwiązań. Dziś kluczowa jest orientacja na klienta i jego potrzeby, stąd nasza decyzja, aby nawiązać współpracę z kolejnymi ogólnopolskimi podmiotami.

mówi Agata Brucko-Stępkowska, prezes Move On Finance.

Otwarcie się na rynek ogólnopolski ma na celu wzmocnić świadomość na temat produktu, a także zbudować trwałe i długoterminowe relacje z  Klientami. Aby skorzystać z oferty Move On Finance wystarczy zadzwonić pod numer infolinii 801 800 250 i umówić się na spotkanie z doradcą. Przygotowuje on ofertę dopasowaną do potrzeb oraz pomoże w załatwianiu wszelkich formalności.

Move On_Przedsiębiorcy łatwiej spłacą swoje zadłużenie w ZUS i US.doc

Move On_logotyp.png

Dzieci z wrocławskich domów dziecka na obozie aikido

Zakończył się letni obóz Aikido Aikikai w Nowej Bystrzycy. Wzięło w nim udział m.in. 20 dzieci z wrocławskich domów dziecka. Było to możliwe dzięki finansowemu wsparciu Futuro Finance i Fundacji Czynów Szlachetnych.
Wsparcie zewnętrzne dla przedsiębiorcy

Na każdym etapie rozwoju biznesu przedsiębiorca powinien szukać solidnego wsparcia merytorycznego, jak i finansowego na zewnątrz firmy. Nawet w najcięższej sytuacji warto mieć sprawdzonego partnera, który podejdzie do problemów przedsiębiorcy indywidualnie i kompleksowo – podkreślają eksperci rynku finansowego.
Futuro Finance przekazuje wiertnicę do budowy studni w Sudanie Południowym

„Pomoc jest możliwa dzięki zaangażowaniu przedsiębiorstw”, to jedno z wielu przesłań, jakie szefowa Polskiej Akcji Humanitarnej kieruje do przedstawicieli biznesu. W filmie zrealizowanym w Sudanie Południowym znalazły się także osobiste podziękowania Janiny Ochojskiej dla firmy z Wrocławia.

Wrocławska firma pomoże odbudować szkołę na Zanzibarze

Zaczęło się od zakupu wiertnicy do budowy studni w Sudanie, później była pomoc dla poszkodowanych cywilów w konflikcie zbrojnym na Ukrainie, a teraz budowa szkoły dla 260 uczniów na Zanzibarze. Dla Futuro Finance nie ma rzeczy niemożliwych! Wrocławska firma pokazuje, że pomoc nie zna żadnych granic.