Dłużnicy łatwiej spłacą swoje zobowiązania

Coraz więcej Polaków mających problem ze spłatą zobowiązań, zostaje wpisanych do oficjalnych rejestrów. Czy możliwe jest wyjście z impasu? Na rynku finansowym pojawił się nowy produkt, dzięki któremu można uregulować blokujące w działaniach zaległości, przy jednoczesnym pozyskaniu dodatkowych środków na rozwój firmy!

Rośnie kwota niezapłaconych w terminie zobowiązań finansowych Polaków. Problem z płatnościami faktur i innych zobowiązań finansowych to jedna z najczęstszych przyczyn wpisania przedsiębiorców na listę dłużników. Gromadzi ona i udostępnia informacje o zadłużeniach, a także może stać się skuteczną blokadą w pozyskaniu dodatkowych środków na rozwój firmy. Co więcej zadłużony konsument może mieć problem nawet ze skorzystaniem  z usług firm telekomunikacyjnych.
Nowość na rynku
Dla niektórych osób wpisanie do bazy dłużników stanowi nie lada problem, zwłaszcza w sytuacji gdy chcą starać się o dodatkowe finansowanie. Jednym ze sposobów na wykreślenie z baz dłużników jest spłata zaległości. Na rynku dostępny jest obecnie produkt, który umożliwia spłatę wszystkich zobowiązań w ciągu 48 godzin! Clean Up to specjalne pożyczka skierowana nie tylko do osób fizycznych, ale przede wszystkim do przedsiębiorców, którzy potrzebują pomocy.

Coraz częściej przychodzą do nas klienci, którzy przez swoje zaległości wpisywani są na listę dłużników. Zdajemy sobie sprawę, że stanowi to dla nich duży problem, szczególnie jeżeli chcą pozyskać dodatkowe finansowanie na rozwój firmy. Wychodząc naprzeciw ich oczekiwaniom proponujemy rozwiązanie, które umożliwia im spłatę zaległości w ciągu 48 godzin!

mówi Agata Brucko-Stępkowska, prezes Move On Finance.

Osoby zainteresowane pożyczką Clean Up powinny w pierwszej kolejności przygotować pakiet niezbędnych dokumentów: aktualne wyciągi z baz (BIG Info, Monitor Urzędowy, KRD, ERIF) oraz numer konta, na który zależy wpłacić zaległe pieniądze. Eksperci Move On Finance podkreślają także, że Clean Up to możliwość pozyskania dodatkowych środków na rozwój firmy oraz wsparcie osobistego doradcy na każdym etapie procesu. Aby skorzystać z oferty wystarczy umówić się na spotkanie z doradcą. Przygotowuje on ofertę dopasowaną do potrzeb oraz pomoże w załatwianiu wszelkich formalności.

Move On Finance z nowym produktem_fot.shutterstock.jpg

Move On Finance z nowym produktem_23042018.doc

Trzy sposoby na zbudowanie wiarygodności kredytowej przedsiębiorcy
Kredyty i pożyczki. To dzięki nim realizujemy firmowe i domowe inwestycje. W wielu sytuacjach są najlepszym finansowym rozwiązaniem. Jednak, aby je uzyskać, musimy przekonać bank, że jesteśmy wiarygodnym i wypłacalnym klientem. Co może nam w tym pomóc?
Czy rodzina odziedziczy Twoje długi w ZUS i US?

To, czy krewni dziedziczą długi zmarłego, zależy od wielu czynników. Dziedziczenie możliwe jest na podstawie przepisów określonych w rozdziale 15 ordynacji podatkowej „Odpowiedzialność podatkowa osób trzecich”. Nie oznacza to, że automatycznie w skład spadku wchodzą prawa i obowiązki podatkowe zmarłego, który np. prowadził działalność gospodarczą.
Wsparcie zewnętrzne dla przedsiębiorcy

Na każdym etapie rozwoju biznesu przedsiębiorca powinien szukać solidnego wsparcia merytorycznego, jak i finansowego na zewnątrz firmy. Nawet w najcięższej sytuacji warto mieć sprawdzonego partnera, który podejdzie do problemów przedsiębiorcy indywidualnie i kompleksowo – podkreślają eksperci rynku finansowego.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.