Dłużnicy łatwiej spłacą swoje zobowiązania

Coraz więcej Polaków mających problem ze spłatą zobowiązań, zostaje wpisanych do oficjalnych rejestrów. Czy możliwe jest wyjście z impasu? Na rynku finansowym pojawił się nowy produkt, dzięki któremu można uregulować blokujące w działaniach zaległości, przy jednoczesnym pozyskaniu dodatkowych środków na rozwój firmy!

Rośnie kwota niezapłaconych w terminie zobowiązań finansowych Polaków. Problem z płatnościami faktur i innych zobowiązań finansowych to jedna z najczęstszych przyczyn wpisania przedsiębiorców na listę dłużników. Gromadzi ona i udostępnia informacje o zadłużeniach, a także może stać się skuteczną blokadą w pozyskaniu dodatkowych środków na rozwój firmy. Co więcej zadłużony konsument może mieć problem nawet ze skorzystaniem  z usług firm telekomunikacyjnych.
Nowość na rynku
Dla niektórych osób wpisanie do bazy dłużników stanowi nie lada problem, zwłaszcza w sytuacji gdy chcą starać się o dodatkowe finansowanie. Jednym ze sposobów na wykreślenie z baz dłużników jest spłata zaległości. Na rynku dostępny jest obecnie produkt, który umożliwia spłatę wszystkich zobowiązań w ciągu 48 godzin! Clean Up to specjalne pożyczka skierowana nie tylko do osób fizycznych, ale przede wszystkim do przedsiębiorców, którzy potrzebują pomocy.

Coraz częściej przychodzą do nas klienci, którzy przez swoje zaległości wpisywani są na listę dłużników. Zdajemy sobie sprawę, że stanowi to dla nich duży problem, szczególnie jeżeli chcą pozyskać dodatkowe finansowanie na rozwój firmy. Wychodząc naprzeciw ich oczekiwaniom proponujemy rozwiązanie, które umożliwia im spłatę zaległości w ciągu 48 godzin!

mówi Agata Brucko-Stępkowska, prezes Move On Finance.

Osoby zainteresowane pożyczką Clean Up powinny w pierwszej kolejności przygotować pakiet niezbędnych dokumentów: aktualne wyciągi z baz (BIG Info, Monitor Urzędowy, KRD, ERIF) oraz numer konta, na który zależy wpłacić zaległe pieniądze. Eksperci Move On Finance podkreślają także, że Clean Up to możliwość pozyskania dodatkowych środków na rozwój firmy oraz wsparcie osobistego doradcy na każdym etapie procesu. Aby skorzystać z oferty wystarczy umówić się na spotkanie z doradcą. Przygotowuje on ofertę dopasowaną do potrzeb oraz pomoże w załatwianiu wszelkich formalności.

Move On Finance z nowym produktem_fot.shutterstock.jpg

Move On Finance z nowym produktem_23042018.doc

Wrocławska firma pomoże odbudować szkołę na Zanzibarze

Zaczęło się od zakupu wiertnicy do budowy studni w Sudanie, później była pomoc dla poszkodowanych cywilów w konflikcie zbrojnym na Ukrainie, a teraz budowa szkoły dla 260 uczniów na Zanzibarze. Dla Futuro Finance nie ma rzeczy niemożliwych! Wrocławska firma pokazuje, że pomoc nie zna żadnych granic.
Przedsiębiorcy łatwiej spłacą swoje zadłużenie w ZUS i US

Według Biura Informacji Kredytowej ponad 2,5 miliona Polaków nie płaci swoich zobowiązań terminowo. Nie muszą się już jednak martwić o swoją finansową przyszłość. Na rynku pojawił się nowy produkt, który umożliwia spłatę zadłużeń już w 48 godzin! Od teraz jest dostępny na terenie całej Polski w wybranych punktach doradztwa finansowego.
Futuro Finance umacnia pozycję lidera

Wrocławska firma Futuro Finance już po raz trzeci została wyróżniona prestiżowym tytułem Finansowej Marki Roku, umacniając tym samym swoją pozycję w branży doradztwa finansowego. Od początku działalności spółka stawia na transparentność oferowanych usług, wysoką jakość obsługi i trwałe relacje z klientami.