Agencja interaktywna z Wrocławia, która od 12 lat z powodzeniem buduje wizerunek polskich i międzynarodowych marek, wygrała przetarg na stworzenie aplikacji mobilnej dla GPW. Będzie to wersja 3.0. Tym samym kontynuowana jest 6-letnia współpraca ze spółką.

Zespół MoveApp - Grupa Me & My Friends tworzy autorskie rozwiązania z zakresu aplikacji mobilnych dla systemów iOS i Android, które były wielokrotnie nagradzane między innymi tytułami Mobile Trends Awards, Golden Arrow czy impactor.

To dla nas duża motywacja i cieszymy się z możliwości realizacji kolejnych projektów z obszaru digital dla tak znamienitej instytucji jak warszawska giełda. Wersja 3.0 na pewno pozytywnie zaskoczy użytkowników rozszerzeniem funkcjonalności. Na tym etapie nie mogę zdradzić więcej szczegółów

komentuje wygraną w przetargu Bartosz Brażewicz-Dosiółko, Project Manager Director w Grupie Me & My Friends.

Wrocławska firma stworzyła także dwie wcześniejsze wersje tej aplikacji i zaprojektowała pierwszego bota w historii warszawskiej giełdy, działającego za pośrednictwem popularnego komunikatora Facebook Messenger.
GPW jest największą giełdą regionu Europy Środkowej i Wschodniej i już od kilku lat śmiało wykorzystuje nowe technologie.

Me My Friends_wygrany przetarg GPW.jpg

MoveApp wygrywa przetarg na realizację aplikacji mobilnej dla Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.doc

MoveApp wdraża pierwszego chatbota dla Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie

„GPW Asystent” to pierwszy bot w historii Giełdy, stworzony przez twórców aplikacji mobilnych z MoveApp (Grupa Me & My Friends). Umożliwia on inwestorom szybki dostęp do indeksów i notowań spółek oraz udostępnia najnowsze wiadomości rynkowe z Polskiej Agencji Prasowej, dotyczące emitentów.
Dzieci dowiedzą się, jak dbać o bezpieczeństwo na kolei

Urząd Transportu Kolejowego stawia na nowe technologie w propagowaniu bezpieczeństwa kolejowego wśród dzieci i młodzieży. Ogólnopolska „Kampania Kolejowe ABC” wzbogacona zostanie o grę i aplikację mobilną od The Dust - Grupa Me & My Friends.
Warszawa ma nową aplikację na 100-lecie niepodległości

Mieszkańcy i turyści mogą już przespacerować się po Warszawie z 1918 roku. Pomoże im w tym specjalna aplikacja mobilna, która powstała z okazji setnej rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości. „Wasza Warszawa 1918/2018” wyznaczy trasy zwiedzania, przedstawi najważniejsze miejsca i postaci na archiwalnych nagraniach, a także zaproponuje udział w grach miejskich i quizach. Aplikację przygotowała Grupa Me & My Friends, a zawartość merytoryczną zapewnił warszawski Dom Spotkań z Historią.
Me & My Friends z aplikacją dedykowaną dla Warszawy

Wrocławska agencja interaktywna Me & My Friends przygotuje specjalną historyczną aplikację na stulecie odzyskania przez Polskę niepodległości. Nad zawartością merytoryczną czuwa Dom Spotkań z Historią.