Agencja interaktywna z Wrocławia, która od 12 lat z powodzeniem buduje wizerunek polskich i międzynarodowych marek, wygrała przetarg na stworzenie aplikacji mobilnej dla GPW. Będzie to wersja 3.0. Tym samym kontynuowana jest 6-letnia współpraca ze spółką.

Zespół MoveApp - Grupa Me & My Friends tworzy autorskie rozwiązania z zakresu aplikacji mobilnych dla systemów iOS i Android, które były wielokrotnie nagradzane między innymi tytułami Mobile Trends Awards, Golden Arrow czy impactor.

To dla nas duża motywacja i cieszymy się z możliwości realizacji kolejnych projektów z obszaru digital dla tak znamienitej instytucji jak warszawska giełda. Wersja 3.0 na pewno pozytywnie zaskoczy użytkowników rozszerzeniem funkcjonalności. Na tym etapie nie mogę zdradzić więcej szczegółów

komentuje wygraną w przetargu Bartosz Brażewicz-Dosiółko, Project Manager Director w Grupie Me & My Friends.

Wrocławska firma stworzyła także dwie wcześniejsze wersje tej aplikacji i zaprojektowała pierwszego bota w historii warszawskiej giełdy, działającego za pośrednictwem popularnego komunikatora Facebook Messenger.
GPW jest największą giełdą regionu Europy Środkowej i Wschodniej i już od kilku lat śmiało wykorzystuje nowe technologie.

Me My Friends_wygrany przetarg GPW.jpg

MoveApp wygrywa przetarg na realizację aplikacji mobilnej dla Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.doc

Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends

Grupa Me & My Friends wzmacnia zespół Project Managerów. Do agencji interaktywnej dołączyły Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska. Wcześniej przez kilka lat współpracowały ze sobą we wrocławskim oddziale J. Walter Thompson Group Poland.
After 200 years, Doctor Frankenstein’s legacy will reach a whole new level!

On the 200th anniversary of the Frankenstein novel written by Mary Shelley, a book-inspired virtual reality game has been published by Polish development studio - The Dust. First information has just appeared, revealing news about latest VR production – Frankenstein: Beyond the Time”.
Po 200 latach powraca dzieło Doktora Frankensteina

W 200. rocznicę powstania powieści Frankenstein ukazuje się gra osadzona w wirtualnej rzeczywistości, inspirowana książką autorstwa Mary Shelley. Za produkcję odpowiedzialne jest wrocławskie studio deweloperskie The Dust. Będzie to nowe połączenie znanego mechanizmu rozgrywki z wirtualną rzeczywistością.
Warszawa ma nową aplikację na 100-lecie niepodległości

Mieszkańcy i turyści mogą już przespacerować się po Warszawie z 1918 roku. Pomoże im w tym specjalna aplikacja mobilna, która powstała z okazji setnej rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości. „Wasza Warszawa 1918/2018” wyznaczy trasy zwiedzania, przedstawi najważniejsze miejsca i postaci na archiwalnych nagraniach, a także zaproponuje udział w grach miejskich i quizach. Aplikację przygotowała Grupa Me & My Friends, a zawartość merytoryczną zapewnił warszawski Dom Spotkań z Historią.

Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends