Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends

Grupa Me & My Friends wzmacnia zespół Project Managerów. Do agencji interaktywnej dołączyły Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska. Wcześniej przez kilka lat współpracowały ze sobą we wrocławskim oddziale J. Walter Thompson Group Poland.

Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska objęły stanowisko Project Managerów w Grupie Me & My Friends. Ich głównym zadaniem jest koordynowanie działań dla polskich i międzynarodowych klientów takich jak: Grupa Maspex, Alior Bank, Kruk S.A. czy Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie. Nowy duet odpowiada za bieżące zarządzanie zespołami projektowymi. Wrocławska agencja postawiła na osoby z bogatym doświadczeniem na swoim stanowisku, ze szczególnym uwzględnieniem projektów digitalowych i kampanii zintegrowanych 360.
Monika i Hanna przechodzą razem do Grupy Me & My Friends po kilku latach pracy w J. Walter Thompson Group Poland. Monika była związana z agencją od 2012 roku, najpierw w roli Project Managera, a następnie jako Account Manager. Odpowiadała za realizację projektów digitalowych i ATL-owych dla kluczowych klientów firmy, w tym również dla zagranicznych marek. W 2015 roku dołączyła do niej Hanna. Jako Project Manager zarządzała działaniami z zakresu ATL, BTL i digital, a także kampaniami zintegrowanymi.
Duet ma na swoim koncie współpracę z takimi podmiotami i markami jak Bayer, Mazda Motor Poland, Nestlé czy Tesco. Prywatnie Monika i Hanna również tworzą zgrany zespół. Oprócz pracy zawodowej, łączy je przyjaźń i wspólna pasja do gotowania.

(Od lewej) Hanna Kwiatkowska i Monika Bednorz_Project Manager_Grupa Me & My Friends.png

Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends.doc

MoveApp wygrywa przetarg na realizację aplikacji mobilnej dla Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie

Agencja interaktywna z Wrocławia, która od 12 lat z powodzeniem buduje wizerunek polskich i międzynarodowych marek, wygrała przetarg na stworzenie aplikacji mobilnej dla GPW. Będzie to wersja 3.0. Tym samym kontynuowana jest 6-letnia współpraca ze spółką.
After 200 years, Doctor Frankenstein’s legacy will reach a whole new level!

On the 200th anniversary of the Frankenstein novel written by Mary Shelley, a book-inspired virtual reality game has been published by Polish development studio - The Dust. First information has just appeared, revealing news about latest VR production – Frankenstein: Beyond the Time”.
Po 200 latach powraca dzieło Doktora Frankensteina

W 200. rocznicę powstania powieści Frankenstein ukazuje się gra osadzona w wirtualnej rzeczywistości, inspirowana książką autorstwa Mary Shelley. Za produkcję odpowiedzialne jest wrocławskie studio deweloperskie The Dust. Będzie to nowe połączenie znanego mechanizmu rozgrywki z wirtualną rzeczywistością.
Warszawa ma nową aplikację na 100-lecie niepodległości

Mieszkańcy i turyści mogą już przespacerować się po Warszawie z 1918 roku. Pomoże im w tym specjalna aplikacja mobilna, która powstała z okazji setnej rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości. „Wasza Warszawa 1918/2018” wyznaczy trasy zwiedzania, przedstawi najważniejsze miejsca i postaci na archiwalnych nagraniach, a także zaproponuje udział w grach miejskich i quizach. Aplikację przygotowała Grupa Me & My Friends, a zawartość merytoryczną zapewnił warszawski Dom Spotkań z Historią.

Dzieci z wrocławskich domów dziecka na obozie aikido

Zakończył się letni obóz Aikido Aikikai w Nowej Bystrzycy. Wzięło w nim udział m.in. 20 dzieci z wrocławskich domów dziecka. Było to możliwe dzięki finansowemu wsparciu Futuro Finance i Fundacji Czynów Szlachetnych.