Piotr Przybyło - czyli nowy Iron Man sprzedaży w Grupie Me & My Friends

Do zespołu Me & My Friends dołączył Piotr Przybyło. Objął stanowisko New Business Managera. Jego obowiązki to przede wszystkim pozyskiwanie Klientów dla spółek Grupy Me & My Friends oraz bieżąca obsługa zapytań ofertowych. Będzie też odpowiedzialny za prowadzenie negocjacji handlowych oraz realizację planu sprzedażowego zgodnie z celami biznesowymi Grupy.

Piotr sprzedażą zajmuje się od 14 lat. Ma duże doświadczenie w zarządzaniu marką, ale zdecydowanie preferuje sprzedaż projektową, która pozwala mu na poszukiwanie kreatywnych rozwiązań dla Klientów. Swoją karierę zbudował pracując z markami takimi jak: GM, FORD, Fiat, Citroen, Nissan, Ducati, MAN, Mercedes Benz, Suzuki, Kia, VW Group, TomTom, Mio, Blackberry, Asus, LIVECHAT, Mattel, Booking.com czy Smart.

Uważam, że sprzedaż dzisiaj różni się od tej, którą pamiętam z początków kariery. To motywuje mnie do ciągłego uczenia się jej na nowo. Najważniejszym momentem w mojej zawodowej karierze było zrozumienie, że sprzedaż to pomoc ludziom. Ciągle szlifuję umiejętności zadawania pytań, aktywnego słuchania i wnioskowania

mówi Piotr Przybyło o tajnikach swojej pracy.

- W dzieciństwie spędzałem mnóstwo czasu tworząc skomplikowane budowle z LEGO. Może dlatego tak mnie zawsze ciągnęło do branży kreatywnej.  Jej przyszłość widzę w dalszym łączeniu technologii z insightem konsumenckim, by tworzyć mocniejsze więzi z Klientem i użytkownikiem, tak jak w przypadku advergamingu - prognozuje Piotr.

Grupa Me & My Friends_Piotr Przybyło.jpg

Piotr Przybyło - nowy Iron Man w sprzedaży Grupy Me & My Friends.doc

Nowy Senior Tester w zespole The Dust - Grupa Me & My Friends

The Dust rozbudowuje swój zespół. Doświadczony tester, muzyk, miłośnik sztuki, geek i filozof, znany w branży jako „Chorek”. Pewnie niektórzy z Was już wiedzą o kogo wzbogaciło się wrocławskie studio deweloperskie. Z przyjemnością informujemy, że szeregi firmy zasilił Tomasz Chorowski, który objął stanowisko Senior Testera.
Dzieci dowiedzą się, jak dbać o bezpieczeństwo na kolei

Urząd Transportu Kolejowego stawia na nowe technologie w propagowaniu bezpieczeństwa kolejowego wśród dzieci i młodzieży. Ogólnopolska „Kampania Kolejowe ABC” wzbogacona zostanie o grę i aplikację mobilną od The Dust - Grupa Me & My Friends.
Hrabiny z Wrocławia ruszają na podbój Europy

Mistrzostwo kraju i Puchar Polski w softballu kobiet to dla nich za mało. Teraz Hrabiny z Wrocławia chcą powalczyć z najlepszymi drużynami klubowymi na kontynencie i zbierają środki na wyjazd. Rozgrywki Pucharu Europy odbędą się we Włoszech od 20 do 25 sierpnia 2018 roku.
Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska przechodzą do Grupy Me & My Friends

Grupa Me & My Friends wzmacnia zespół Project Managerów. Do agencji interaktywnej dołączyły Monika Bednorz i Hanna Kwiatkowska. Wcześniej przez kilka lat współpracowały ze sobą we wrocławskim oddziale J. Walter Thompson Group Poland.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.