Nowy Senior Tester w zespole The Dust - Grupa Me & My Friends

The Dust rozbudowuje swój zespół. Doświadczony tester, muzyk, miłośnik sztuki, geek i filozof, znany w branży jako „Chorek”. Pewnie niektórzy z Was już wiedzą o kogo wzbogaciło się wrocławskie studio deweloperskie. Z przyjemnością informujemy, że szeregi firmy zasilił Tomasz Chorowski, który objął stanowisko Senior Testera.

Jego głównym zadaniem jest testowanie aplikacji i gier tworzonych w The Dust - dbanie o ich jakość, techniczne wykonanie, czytelność i zrozumiałość dla użytkownika. Nowy Senior Tester wcześniej pracował w firmie Techland przy produkcji największych polskich gier: Dying Light, Dead Island, Dead Island: Riptide, Call of Juarez: The Cartel. W Qiagen'ie dystansował się do świata gier i zdobywał doświadczenie w zarządzaniu dużymi projektami oraz uczył się organizacji pracy w większych zespołach.
Ukończył automatykę i robotykę na Politechnice Śląskiej w Gliwicach. Korporacyjne doświadczenie i bogatą wiedzę merytoryczną świetnie łączy z kompetencjami społecznymi, łamiąc tym samym stereotypy związane z zawodem testera. „Staram się być bardzo pozytywny i zarażać ludzi dobrą energią. Jestem zawsze bardzo pomocny i zrelaksowany, bo uważam, że złość i spinanie się jest tylko marnotrawieniem naszego czasu” - opowiada o swoim podejściu do pracy i życia nowy Senior Tester.
Tomasz to nie tylko wybitny tester, ale i ciekawa osobowość. Miłośnik Fryderyka Chopina. Gra na gitarze basowej i w planach ma nagranie płyty. Kocha dzieła Salvadora Dalego. Lubi rysować. Zamierza namalować ogromny obraz. Uwielbia komiksy. Kiedyś dużo grał w kosza i w piłkę nożną. Zamiłowanie do aktywności fizycznej pozostało. Gdyby miał się określić dwoma słowami, to byłyby to: geek i filozof.

Życie to jedna wielka przygoda. Cel życia to bycie szczęśliwym, a moje ulubione motto to: nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everyone’s gonna die

– zdradza Tomek.

Znajomość branży gamingowej „Chorka” i jego pozytywne podejście do życia na pewno zaprocentują w pracy dla The Dust – Grupa Me & My Friends.

Nowy Senior Tester w zespole The Dust - Grupa Me & My Friends.doc

Tomasz Chorowski_The Dust_Grupa Me & My Friends.png

Dzieci dowiedzą się, jak dbać o bezpieczeństwo na kolei

Urząd Transportu Kolejowego stawia na nowe technologie w propagowaniu bezpieczeństwa kolejowego wśród dzieci i młodzieży. Ogólnopolska „Kampania Kolejowe ABC” wzbogacona zostanie o grę i aplikację mobilną od The Dust - Grupa Me & My Friends.
Po 200 latach powraca dzieło Doktora Frankensteina

W 200. rocznicę powstania powieści Frankenstein ukazuje się gra osadzona w wirtualnej rzeczywistości, inspirowana książką autorstwa Mary Shelley. Za produkcję odpowiedzialne jest wrocławskie studio deweloperskie The Dust. Będzie to nowe połączenie znanego mechanizmu rozgrywki z wirtualną rzeczywistością.
Mateusz Kołakowski dołącza do zespołu The Dust

Studio deweloperskie gier The Dust (Grupa Me & My Friends) po raz kolejny rozbudowuje swój zespół. Szeregi wrocławskiej firmy wzmocnił Mateusz Kołakowski, który objął stanowisko Junior 3D Graphic.
Lider advergamingu w Polsce wchodzi na NewConnect

The Dust – studio deweloperskie, dostarczające rozwiązań w obszarze advergamingu oraz producent gier mobilnych, już w najbliższy poniedziałek, 16 kwietnia zadebiutuje na NewConnect. Wrocławska spółka gamingowa wyróżnia się nie tylko strukturą przychodów, ale również dużą dynamiką wzrostu wyników finansowych w ujęciu rocznym.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.